Cum funționează folia izolatoare?

 

Stratul Low-e brevetat al foliei izolatoare LLumar respinge energia solară şi energia radiată, astfel este eficientă pe tot parcursul anului.

 

După aplicarea ei profesională pe faţa dinspre cameră a geamului, folia izolatoare cu un strat Low-e microsubţire, puternic, asigură o creştere al eficienţei de izolare al sticlei pe tot parcursul anului. Lumina pătrunde, dar razele UV dăunătoare, căldura necomfortabilă şi lumina orbitoare scad semnificativ.

 

Cum se poate compara folia izolatoare cu alte folii? Datorită tehnologiei de fabricaţie brevetate, folia izolatoare LLumar asigură economisirea energiei pe tot parcursul anului având o calitate remarcabilă.

 

 

Vara cele mai multe dintre foliile reflexive dau randament bun, reduc eficient acumularea căldurii, însă o economisire anuală este posibilă doar prin reducerea pierderii de căldură pe timp de iarnă. Reducerea pierderii de căldură se măsoară prin coeficientul de Emisivitate. Cu cât aceasta este mai mică, cu atât folia este mai performantă. Emisivitatea ne arată câtă energie este radiată înapoi spre interior. La foliile obişnuite de protecţie solară această valoare este situată aproape de valoarea 0,7 ceea ce înseamnă că 30% din energie este radiată spre interior.În cazul foliei izolatoare LLumar emisivitatea este de 0,45 ceea ce înseamnă 55%.

 

Avantaje evidente, alegere de încredere: folia izolatoare LLumar.

 

Aflaţi cum puteţi economisi energie cu folia izolatoare LLumar